Termenii și Condițiile de utilizare a magazinului online e-lejer.ro.


Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului e-lejer.ro.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Site-ul e-lejer.ro (e-lejer.ro) este operat de societatea High-End Products SRL, cu sediul in Str Closca, nr 46i, sat Dezmir, Comuna Apahida, Jud. Cluj, înscrisă în Registrul Comertului cu numarul J12/514/03.02.2021, avand CUI 43667823. 

Echipa  site-ului e-lejer.ro (e-lejer.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment conținutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care îl utilizează, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

e-lejer.ro nu isi asuma problemele care pot aparea datorita programelor si a bazei de date. Astfel nu suntem responsabili in eventualitatea unor preturi puse gresit pe magazin.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si e-lejer.ro (e-lejer.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Echipa e-lejer.ro (e-lejer.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. 

In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat echipa site-ului  e-lejer.ro prin sectiuna "Contacteaza-ne”.  e-lejer.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului e-lejer.ro (e-lejer.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si echipa e-lejer.ro (e-lejer.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. 

In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Echipa e-lejer.ro (e-lejer.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura și interfața oricarei pagini sau subpagini a site-ului e-lejer.ro (e-lejer.ro) in orice moment și la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Dacă aveți întrebări sau nelamuriri in legatura cu acești termeni de utilizare, nu ezitați sa ne contactați la adresa de email: highend.products.ro@gmail.com.